donderdag 25 mei 2017

KlimClassic : Laatste training voor Alpe d'HuZes

De KlimClassic. Laatste training in Zuid Limburg en België. Met ruim 1400 hoogtemeters in de 113 kilometer lange route een goede laatste training voor Alpe d'HuZes. Volgende week donderdag 1 juni is het zover. Zijn we er klaar voor? Nou en of!

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/ronaldverspeek

Vandaag met Ron, Wiel en Wessel (buurman van Wiel) de KlimClassic gefietst. Wessel had Wiel de tocht getipt en Ron en ik schreven ons ook in om de klimspiertjes nog eens te testen. 

Het was een drukte van jewelste en daarmee was de 3 kwartier wachttijd voor de parkeergarage van het Mecc het enige minpuntje van vandaag. Daarna werd er een prachtige tocht gefietst met mooie uitzichten. Tijdens de tocht kregen we nog nuttige tips van Wessel, die veel ervaring heeft met fietsen in de bergen en ook de Alpe d'Huez goed kent. Het weer werkte natuurlijk ook mee met volop zon en oplopende temperaturen van 16 graden 's morgens tot 26 graden toen we finishten. 

In België zaten weer 2 redelijk absurde klimmen die ook nog eens lang waren. Dan draai je een straatje in en kijk je tegen zo'n muur aan waarvan je denkt ; hier kun je toch niet omhoog fietsen? Op 1 bord stond 15% en op het andere 19% maar het zal er tussenin hebben gezeten. De teller van Ron gaf in beide klimmen 18% aan. Onze zuiderburen kijken niet zo nauw. Doel was om alle klimmen ineens naar boven te fietsen en vooral niet af te stappen. Dat is gelukt. De inspanning was niet eens zo heel groot. Doseren ging prima. Het vertrouwen voor volgende week is er.

Zondag waarschijnlijk nog een rustige rit met het team en dinsdag reizen we af.

Met nog een paar dagen om donateurs te werven heb ik nog €70,- te gaan tot aan mijn streefbedrag. Hierbij moet ik zelf minimaal 3x naar boven fietsen en dan staat de teller op €2500,- voor KWF.

Als je nog wil doneren (alle beetjes helpen!) kan dat via de link : 

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/ronaldverspeek











Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je reageert!