zondag 28 mei 2017

Alpe d'HuZes slotrit voorbereiding met de aanhang

Vandaag hadden we een rit gepland waarbij ook onze aanhang betrokken was. Miranda, Petra en Linda fietsten mee naar De Achelse Kluis waar we even op het terras konden bijkomen van de eerste kilometers. Daarna weer in rustig tempo naar Weert, De Sluis. In totaal fietsten we een kleine 65 kilometer.

Linda schoot een keer naast de weg en ik gleed een keer uit over het gras, maar er zijn geen gekke dingen gebeurd en we hebben genoten van het heerlijke weer en de mooie rit door de natuur, vooral in Belgiƫ.

Bij de Sluis sloot ook Gonny aan en waren we met z'n achten. Daar hebben we nog even gezellig op het terras gezeten, bijgepraat en vooruit geblikt op wat komen gaat.

Morgen nog de laatste voorbereidingen aan de fiets. Nieuwe buitenbanden, lampjes mee voor de nachtelijke afdaling en start, reserve-onderdelen enzovoort.

Dinsdagmorgen om 03.00 rijden we naar de Alp. Woensdag al een beetje het gebied verkennen, wennen aan de lucht en de bergen, misschien een paar kilometer fietsen ter voorbereiding, kijken naar Alpe d'HuZus, de beklimming van de vrijwilligers en partners van de Alpe d'HuZessers. 

We zijn er klaar voor en verder zien we wel hoe het loopt. Hopelijk kan ik daar bloggen en anders doe ik dan als ik weer thuis ben in het weekend.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je reageert!